[auto_thumb width=”300″ height=”100″ link=”” lightbox=”” align=”left” title=”” alt=”” iframe=”” frame=”yes”]http://www.autopaashuis.nl/wp-content/uploads/2011/12/0016_DSC04946.jpg[/auto_thumb]Auto Paashuis kent een rijke historie, want de vader van de huidige eigenaar is in 1956 begonnen als schilder/autospuiter op de Lievelderweg 86 in Lichtenvoorde, nog steeds de huidige locatie, gaande de jaren werd het schildersvak vaarwel gezegd en werd met volle overgave de autospuiterij voortgezet en allerlei uitbreidingen volgden.

In 1972 werd de autospuiterij uitgebreid met een autoschadeafdeling, waardoor men een compleet aanbod kon bieden aan particulieren en verzekeringsmaatschappijen.

In 1985 kwam de huidige eigenaar, Marco Paashuis, bij in het bedrijf en werden de werkzaamheden verder uitgebreid met restauratie van klassieke automobielen.

Uit hobby en liefhebberij werden auto’s gekocht, opgeknapt en weer verkocht aan liefhebbers. Dit alles naast de dagelijkse werkzaamheden in het autoschadebedrijf.

De merken Volvo en Saab kwamen vaak voorbij en met de specialisatie in Volvo was een goede stap gezet, wat bleek uit de steeds toenemende verkoop aan klanten uit heel Nederland.